Direct een werkplaatsafspraak

APK Keuring

apk-autobedrijf-cor-van-bree-deurne

Sinds de APK-keuring ingevoerd is, gaat de veiligheid op de Europese wegen snel vooruit. Ook het milieu profiteert. Banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen worden gecontroleerd. Bij Autobedrijf Cor van Bree hebben wij een eigen APK keurmeester in dienst. Dat geeft u de prettige garantie dat u de kwaliteit en service krijgt die u van ons gewend bent.

Onderhoud + keuring

De APK-keuring is in Nederland in 1985 ingevoerd. In Nederland worden bij een APK-keuring relatief weinig auto’s afgekeurd. Dat komt omdat 71% van alle APK-keuringen tegelijk, en daardoor vaak kosteloos, met een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Eventuele mankementen worden dan meteen gerepareerd en hoeven niet meer tot afkeuring te leiden.

Nieuwe regels

Recentelijk zijn de regels voor de APK aangepast. Met name de intervallen zijn herbekeken. Zo wordt er een duidelijker onderscheid gemaakt tussen benzine- en dieselvoertuigen. Ook heeft de datum van eerste toelating, wanneer de auto op kenteken gezet is, een grotere invloed op de intervallen.

Maak direct een werkplaatsafspraak via onze Bosch site: